Ana Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Mail 

     
   
   
YEMEKLER
Üye Girişi
En Çok Gezilenler
Kırmızı Mercimek Ezmesi Salatası
Bu leziz salatayı özel arkadaş menüsü için hazırlamıştım. Mercimek köftesine benzeyen bu salatayı denediğinizde vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorum. Özellikle yoğurtlu sosu ile yaz..
Nişastalı Börek
Bu böreği bayram sabahı kahvaltı için misafirlerime yapmıştım. Sıcacık ikram edebilmek için sabah erkenden kalkıp yapmıştım. İkinci kez yapışımda yine misafirlerime, ama bu sefer...
Kağıt Kebabı
Bir yemek kağıda sarılıp, fırına girince bu kadar mı güzel olur? Bu kadar mı enfes kokar diyorum ve başka..
Bize Ulaşın
Hobiler\Örgü Ağacı
Bayan Yelek Modeli
17.12.2012 - 15:32

BAYAN YELEK MODELİ

crochet vest

Bir ziyaretçim yelek modeli istemiş. Keşke bir de adını yazsaydı da kime hitap edeceğimi bilseydim. Bundan sonra lütfen isimsiz yorum göndermemenizi rica ediyorum. Kötü içerikli yorum gönderenleri ise kendileriyle başbaşa bırakıyorum. Zira “kişi ne ederse ancak kendine eder.”  “Ve kötü söz sahibinindir.” Diyorum. Bundan başka bir şey söyleme zahmetinde bile bulunmak istemiyorum.

Gelelim ziyaretçimin isteğine.. Ben elimde olan yıllar evvel kendime ördüğüm nar çiçeği rengindeki yelek modelini paylaşmak istedim. Bu yelek modelini merserize iple yaptmıştım. Yaka kısmındaki motifleri beni en çok zorlayan kısmı oldu. Zira birçok dantel motifini denemiş ancak bir türlü yakaya yerleştirememiştim. En sonunda bu motifte karar kıldım. Herkesin kendi vücut ölçüsüne göre başlayarak, yapabileceği gayet şık bir yelek modeli. Yakadaki motiflere siyah kum boncukları sonradan en ince misina ile dikmiştim. Ancak şimdi hayalet ip dedikleri bir ip var. Bu ipi kullanmanızı tavsiye ederim. Görünmemesi açısından.

Baharda gömlek üzerine, kışın boğazlı badi üzerine giyerek kullanabileceğiniz nar çiçeği renkli yelek modeli.

Bunun dışında başka sorularınız olur ise eğer, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım. Örecek olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diyorum.

Bu haberi : 5053 kişi okudu.
Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz *
Başlık *
Yorumunuz *

 


harf daha yazabilirsiniz.
Onay Kodu:
Onay Kodu Doğrulama *
  

Ana Sayfa   |  Dua   |  Medya Köşesi   |  Videolar   |  Firmalar   |  Ziyaretçi Defteri
Herrenk.com:Pratik Bilgi, Sağlık, Yemek Tarifleri, Elişleri, El örgüsü, Eğitim, Ev yapımı ürünler, Çay Saati
© 2010 - www.herrenk.com Tüm Hakları Saklıdır. Sitenizde bağlantı linkleri verilip ve kaynak gösterilerek sitemizden alıntı yapılabilir.
WEB YAZILIM:TEKNODEVA Ankara Web Tasarım, Web Yazılım, web tasarım
Firmalar