Ana Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Mail 

     
   
   
YEMEKLER
Üye Girişi
En Çok Gezilenler
Kırmızı Mercimek Ezmesi Salatası
Bu leziz salatayı özel arkadaş menüsü için hazırlamıştım. Mercimek köftesine benzeyen bu salatayı denediğinizde vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorum. Özellikle yoğurtlu sosu ile yaz..
Nişastalı Börek
Bu böreği bayram sabahı kahvaltı için misafirlerime yapmıştım. Sıcacık ikram edebilmek için sabah erkenden kalkıp yapmıştım. İkinci kez yapışımda yine misafirlerime, ama bu sefer...
Kağıt Kebabı
Bir yemek kağıda sarılıp, fırına girince bu kadar mı güzel olur? Bu kadar mı enfes kokar diyorum ve başka..
Bize Ulaşın
Pandispanya tarifleri
Tiramisu Keki Yapılışı
Tarif ararken bazı arkadaşlarım tarifin başına her renk mutfağı yazdıklarını, bu şekilde istedikleri tarife daha kolay ulaştıklarını belirttiler. Bu güven ve tercihlerinden dolayı...

Devamı...

Kek ve Pastalar İçin Dondurucuda Ispanak Püresi
Bilenlerin bileceği ama bilmeyenler için daha çok paylaşmayı uygun gördüğüm ıspanak püresi yapımını paylaşmak istedim. Ispanak püresi yapmanın iki yolu var. Biri haşlayarak püre...

Devamı...

Haşhaşlı Pandispanya
ne kadar çok çeşitli yerlerde kullanılıyormuş meğer değil mi? Afyon ve Kütahya mutfağında önemli bir yer tutan haşhaş tohumu kadar, haşhaş..

Devamı...

Sade Pandispanya Tarifi
Bu pasta keki gerçekten de lezzetli ve güzel oluyor. Elinizin altındaki malzemelerle, kendi hayal gücünüzü ve üretkenliğinizi kullanarak çok güzel pastalar yapacağınızdan eminim.

Devamı...

Ispanaklı Pandispanya Tarifi
Pandispanya yağsız hazırlanan bir pasta keki. Ispanaklı pandispanya kekinin ise çok farklı versiyonları var. Daha önce sayfamda paylaştığım ıspanaklı pasta tariflerinde ıspanağın haşlanmış püresini kullanmıştım. Ispanağın..

Devamı...

Ana Sayfa   |  Dua   |  Medya Köşesi   |  Videolar   |  Firmalar   |  Ziyaretçi Defteri
Herrenk.com:Pratik Bilgi, Sağlık, Yemek Tarifleri, Elişleri, El örgüsü, Eğitim, Ev yapımı ürünler, Çay Saati
© 2010 - www.herrenk.com Tüm Hakları Saklıdır. Sitenizde bağlantı linkleri verilip ve kaynak gösterilerek sitemizden alıntı yapılabilir.
WEB YAZILIM:TEKNODEVA Ankara Web Tasarım, Web Yazılım, web tasarım
Firmalar